.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Маргаритки" имат нужда от подкрепа за турне

Евгений Милов | преди 1 година
Маргаритки
Снимка: Facebook/Маргаритки
Помогнете на талантливите български деца да популяризират спектаклите си

"Маргаритки" са деца от 6 до 14-годишна възраст, които се гордеят с музикално-сценичните си спектакли, защото са наистина уникални.

Детско-юношеска студия за опера и балет към Държавна опера в Стара Загора не само участва в много оперни и балетни постановки, но представя на професионална сцена и свои авторски музикално-сценични продукти, създадени изцяло от български творци.

Всичките представления са с образователна насоченост и се изпълняват от деца за деца, което ги отличава като единствена по рода си детска формация в България.

Например мюзикълът "Немитата круша" (самото заглавие подсказва, че тук бъка от бацили. В организма на Яна, която не си изми ръцете се разрази истинска война между имунните клетки и микробите...), "Космическа приказка" (с цялото Слънчево семейство от планети, зараждането на живота на Земята, разрушителите метеорити, астероиди и комети, развитието на човешката мисъл и посланието на космонавтите "Да пазим Земята"). 

Успешното представяне на тези мюзикъли им дава куража да продължават да творят - изправена на крака публика със сълзи в очите от радост, че деца могат да танцуват и пеят, като професионалисти и да пресъздават така сърцато една история, като истински артисти.

"Маргаритки" имат се нов детски мюзикъл - "Едно лято в едно блато", който отново получават суперлативи от публиката. Затова биха искали да зарадват детската публика и в други градове на Европа, като имат покана за представяне на мюзикъла на няколко сцени във Виена. 

Ето защо "Маргаритки" се обръщат с молба да подкрепите мечтата им - да представят своята гордост в една европейска страна с музикални традиции и да популяризират таланта на българските деца. 

"Маргаритки" нямат достатъчно финансова мощ, за да покрият всичките си разходи – наем на зала, транспорт, нощувки, командировки и други, които възлизат на 40 000 евро.

Банкова сметка за дарение: 

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА, Стара Загора

IBAN: BG14 FINV 9150 1214 8322 39

BIC: FINVBGSF 

СДРУЖЕНИЕ  С  НЕСТОПАНСКА  ЦЕЛ  “МАРГАРИТКИ”

Ид. № 176029048

Можете да покрепите дарителската кампания и в Indiegogo.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?