.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Луиза Григорова - чиста и неопетнена

LadyZone.bg | преди 6 години
Луиза и майка й - Ивет
Луиза Григорова с майка си - Ивет
... в нов прочит върху героинята на А. П. Чехов - Елена Андреевна. Постановката с нейно участие - "Вуйчо Ваньо", се поставя за първи път във Варна

Звездата от „Стъклен домЛуиза Григорова се готви в продължение на два месеца за ролята си в постановката "Вуйчо Ваньо", режисирана от Пламен Марков.

Тя се поставя за първи път на Сцена Филиал Драматичен театър „Стоян Бъчваров”. За ролята си, Луиза споделя:

„В пиесата Елена Андреевна е зряла, опитна жена, която успява да си изиграе картите по начина, по който тя иска. В нашия вариант е чиста и неопетнена млада жена, която за пръв път се сблъсква с някои особени страни от живота. Тя не е преднамерена и това много ми допада, това се опитвам и аз да пресъздам”, споделя Луиза Григорова за своята героиня. И допълва: „В тази наша първа среща с „Вуйчо Ваньо” особеният и различен прочит на проф. Марков внушава, че няма зли хора и пъклени планове. Любовта обаче не достига. Всички отиват нанякъде, но като че ли никой никъде няма да стигне...”

Сред актьорите, с които си партнира Луиза са Стоян Радев, Пенко Господинов, популярен с ролята си в „Седем часа разлика“ и младата Гергана Плетньова.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?