.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Липсваш ми" – интригуващ трилър с неочаквани обрати

LadyZone.bg | преди 4 години
Роман
В книжарниците от 27 април

На 27 април излиза от печат "Липсваш ми", дело на ненадминатия майстор на съвременния трилър Харлан Коубън!

Книгата
 
"Липсваш ми" (превод: Венцислав К. Венков) ни среща с Кет Донован, опитен детектив от нюйоркската полиция. Докато се рови в сайт за запознанства, Кет попада на профила на бившия си годеник Джеф, който я е напуснал 18 години по-рано. Крехката й радост, породена от надеждата за възкресение на чувствата, се изпарява бързо. Внезапно се оказва въвлечена в разследване, което ще промени отношението й към всички, които някога е обичала – не само към Джеф, но и към собствените й родители.

Авторът
 
Харлан Коубън е роден през 1962 г. в Ню Джърси, САЩ. Автор е на 27 романа  образцови психологически трилъри, за чийто успех свидетелства серия от литературни отличия. Коубън е първият писател, носител едновременно на три от най-значимите награди за криминална литература – "Едгар","Шеймъс" и "Антъни". Името му фигурира в списъка на 50-те най-велики криминални писатели на всички времена. През 2011 г. той получи Медала на Париж, който се връчва в знак на висока почит към артисти със специален принос към културата на международно ниво.

РоманВ книжарниците от 27 април
Цена: 19 лв.
Страници – 448
От ИК "Colibri"

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?