За първи път у нас, на 26 октомври и в Sofia Live Club ще пристигне един най-важните селектори, които Европа може да предложи - белгиецът LEFTO. Той е любимият диджей на Gilles Peterson и резидент на престижния фестивал Worldwide във Франция. Прочут е в цял свят със своите еклектични сетове, които съчетават хип-хоп, фънк, breaks, futuristic beats, uk bass, африкански и латино ритми. Винаги различен, непредсказуем, но автентичен, LEFTO e един от малкото диджеи, които правят и филми за почти всяко свое участие. Не се изненадвайте, ако след като се забавлявате с Lefto, само след няколко часа и в същата вечер видите и видео, качено в каналите му в YouTube и Vimeo.

Името на втория чуждестранен специален гост ще бъде обявено скоро, но очакваме приятна изненада.

На 26 октомври ще чуем и диджей дуото Sirius & Methodikal, които не се нуждаят от представяне, тъй като отдавна са доказали меломанския си нюх и таланта си зад пулта.

LEFTO всъщност ще е тук, за да отпразнуваме втория рожден ден на ReelFeel, по чиято покана вече гледахме и чухме имена като Theophilus London и DJ Kentaro, Wax Tailor и Alice Russell, The Nextmen и MC Wrek, буги-диско господарите Todd Terje и Ashley Beedle.

Заповядайте!