.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

квАРТал-ът на София

| преди 3 години
квАРТал
Снимка: Райна Тенева
Пилотното издание на фестивала за култура & лайфстайл е между 16-18 септември

Първото издание на „квАРТал“ – фестивал за култура и лайфстайл – ще се проведе между 16-18 септември в района на стария еврейски квартал в София.

В рамките на три поредни дни, обособеният периметър (между булевардите “Дондуков”, “Васил Левски”, “Сливница” и “Мария Луиза”) ще се преобрази и отвори вратите си за всички жители/гости на столицата, които имат отношение и са любопитни да изследват огромния потенциал на града.

Множество ключови локации ще разкрият атрактивни изложби и документални кадри, свързани с интересното минало и важното историческо значение на района. В рамките на събитието са предвидени разнообразни представления, арт пърформанси, лекции и работилници, a многобройните местни ателиета, арт-пространства, различни йога и спортни центрове ще бъдат с отворени врати.

Специална обиколка ще разкрие потенциала на все още неизследваните и празни пространства на всички заинтересовани, които да ги наемат и превърнат в място, където да реализират своите бизнес и арт идеи.

Специални турове ще обогатят знанията на посетителите на „квАРТал фестивал“ – като представят сградите с интересна архитектура, разкажат историята на техните обитатели, покажат всички скрити „съкровища“ и хвърлят светлина върху един от най-проспериращите и интересни софийски райони от началото до средата на миналия век.

За доброто настроение са предвидени специални гурме и бар турове с много изненади и награди, а музикалната програма (лайв изпълнения и диджей сетове), ще допълни забавната атмосфера на събитието. Очаквайте скоро подробности за програмата и участниците.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?