Концертът на "Остава" е днес, 29 август, в Pork Pie. В него ще се включат Поли Генова, Мишо Шишков, Петко Славов, Гурко от Анимационерите и Иво Чалъков от Gravity Co

Вратите на клуба ще отворят в 19.30, а половин час по-късно на сцената ще излезе Петко Славов. Той ще подгрее публиката със сет в типичното за него синт-акустично поп звучене. Меланхоличният и мелодичният стил и многобройните съвместни концерти не са единственото общо между Петко и Остава – музикантът участва и в клипа към песента „Ще дойдеш ли с мен?”.

Още един от гостите на концерта „20 години Остава” е част от това емблематично видео – Гурко от Анимационерите. Той ще се включи в една от песните на бандата и ще припомни времената на култовия лейбъл „Жълта музика”.

Специално участие в концерта ще имат и още двама музиканта, които Остава изключително харесват. Иво Чалъков от Gravity Co ще се присъедини към групата за две от любимите си техни песни.

Заедно със Свилен ще пее и Поли Генова – младата певица отдавна е редовен посетител на концертите на Остава, а те от своя страна изключително харесват енергията и изключителния й глас.

 

Разбира се, в по-голямата част от вечерта на сцената с Остава ще свири Мишо Шишков – огромна част от историята на бандата, без която музиката им никога не би била същата.

Заповядайте.