за да спечелите екземпляр от книгата „Твърде далеч: Пропадане”, трябваше само да отговорите на въпроса: „Коя книга бихте препоръчали като перфектното лятно четиво?”. На случаен принцип изтеглихме имената на 3 късметлии. Ето и кои са те. 

Напомняме на спечелилите да изпратят своите три имена, точен адрес и телефон за контакт на [email protected], за да могат да си получат наградите. Не забравяйте да отбележите и от кой конкурс сте спечелили!

На останалите - очаквайте новите ни игри!



Честито на:

Моника Тодорова Иванова 

Горещо препоръчвам поредицата СЛЕД на Анна Тод. Също така много ми харесаха Ема Чейс - Заплетени, Ема Чейс - Усукани, Ема Марс - Хотели, Първа стая, Джесика Редмерски - Миг преди никога, Джесика Редмерски - Миг преди винаги, Хелена Пейдж - Момиче влиза в бара, Джейми Макгуайър - Красиво бедствие, Джейми Макгуайър - Ходещо бедствие, Ема Томова - Перверзни игри, поредицата Красив негодник на Кристина Лорен.

mims73r
Горещо препоръчвам Джон Грийн.Неговите романи са много леко четиво, като изключим Вината в нашите звезди естествено. Книгите му са изключително забавни и поучителни. Все пак Джон Грийн е автор, който се харесва и на тийнейджъри и на хора, тийнейджъри по душа (като мен ).Също така препоръчвам и романите на Сара Десен, които отново се издават от Егмонт. Аз, лично, за лятото предпочитам не много ангажираща литература. Книги, които се четат леко и бързо.

Mellein
Момичетааааааааааа, не се чудете, а почвайте СЛЕД - Анна Тод... Това е една невероятна история. Книгата е супер динамична, много вълнуваща /имаш чувството, че си там, че го виждаш ... ммм че се случва на ТЕБ/. Романтика и изненадващи обрати - Да, това е! Подходяща за лятото и за всички други сезони ;)