.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кои ще са Кралете на улицата?

| преди 7 години
Кои ще са Кралете на улицата?
Снимка: Jam On It
В дните между 6 и 9 октомври София ще затанцува в ритъма на фестивала “Jam On It”, в който ще се проведе и единственото по рода си стрийт състезание "Кралете на улицата".
Какво можете да видите,чуете, усетите, изтанцувате в рамките на "Jam On It"?

Всичко ще започне на 6 октомври с малко уроци - мастър класове по хип хоп(Hip Hop) и хаус денс(House Dance). Учителят ще е един от специалните гости на фестивала - Meech (Франция), който e печелил четири пъти най-голямото състезание за всеки от гореизброените – "Just Debout". Първото парти от програмата на фестивала ще е в този ден и в клуб „Culture Beat”.

Уникалното по рода си състезание „Крале на улицата” ще се случи във втория ден от феста (7 октомври). Накратко идеята му е следната - шест отбора танцьори ще покажат какво могат - на улицата – в случая на три различни места в София  (фонтаните на НДК, градинката пред Народния театър и Борисовата градина). Членовете на отбора, събрал най-много пари от минувачите, ще бъдат обявени за „Крале на улицата” и като такива, те ще си вземат наем от останалите, „по-недостойни” танцьори – 50% от тяхната печалба.

Партито същата вечер ще бъде в клуб „Mixtape 5” със специално подготвена програма от организаторите.

Събота (8 октомври) е денят на основното събитие от програмата на „Jам Оn It”. В 19:00ч. в зала 3 на НДК ще видите подбрани шоупрограми на гостите на фестивала -сред които -  Mr.Wiggles (USA) (член на две от най-значимите формации в света на съвременните танци Rock Steady Crew и Electric Boogaloos), Venum (USA)- един от танцьорите във филма Step Up 3, както и още много други.

Програмата ще бъде допълнена от финалите на всички танцови състезания, което гарантира танци от най-високо качество, които няма къде другаде да видите. Най-грандиозното парти ще последва главното събитие на фестивала. То ще се проведе в Sofia Live Club и ще включва изпълнения на живо и сетове на гостите диджеи.

Последният ден от фестивала – 9-ти октомври (неделя) е отделен за мастър класовете (семинарите) на гостите на фестивала, което е единствената по рода си възможност да се учите от най-добрите танцьори в стиловете поппинг(popping), локинг(locking), брейкденс(bboying), хип хоп (hip hop) и хаус денс (house dance).
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?