Ако и у вас дреме един пироман, който се пробужда с доволна усмивка около празниците и няма търпение да се развихри, имаме точното предложение, което да добави още жега към нетърпеливо очакваните почивни дни.

Два дни преди Бъдни вечер VICE ще събере на сцената една от най-култовите български alternative банди – Pyromania.



След близо 15-годишно прекъсване членовете на групата отново са заедно. Двата им албума "Nothing" (1993) и "Ignored" (1997) бяха напълно достатъчни, за да си запазят пламтящо място в съзнанието на меломаните. Това изобщо не е случайно, защото добри alternative музиканти с цялостна концепция и присъствие, у нас се срещат толкова често, колкото и неразреденият бензин.

На сцената ще видим оригиналните членове Петко Дреников-Пеко (китара) и Димитър Василев-Нуфри (вокали). Те ще бъдат подкрепени от Ники Сербезов (бас) и Деян Драгиев-Даката (барабани), който ни е добре познат от проектите Panican Whyasker и Babyface Clan.

За да е пълна Pyromania-та, е необходимо запалително средство. Затова организаторите са решили да сипят и малко Мазут. Господарите на българския киберпънк ще подгреят атмосферата и ще повишат градусите в клуба до точка, близка до всеобщото и много мощно избухване .

Денят е 22 декември, мястото е Sofia Live Club в подлеза на НДК.

Билети в мрежата на Eventim. При предварителната продажба цената на всеки ще е 10лв., а на входа на Sofia Live Club в деня на събитието – 15лв.