През последните две седмици на април зрителите на VOYO.BG ще се насладят на слънчевия живот на Жасмин, мрачните дни на Карола в Кенийската савана и опустошителната любов на Ефи Брист. Вълнуващи моменти очакват и новите абонати на видео портала, за които е осигурен 7-дневен безплатен тест период.

Прогнозата за 22 април е за слънчев и щастлив живот, като този на Жасмин от филма на Уди Алън "Син Жасмин". В ролята на щастливо омъжена дама в Ню Йорк Сити зрителите ще видят актрисата Кейт Бланшет. Мрачна поредица от събития, свързани със съпруга й Хал (Алек Болдуин) обаче, изненадващо ще излее дъжд от сълзи в ежедневието й и ще я принуди да се премести в къщата на сестра й, в друг град. Обратно на аристократичния калифорнийски живот, промяната ще донесе на Жасмин вихрушка от нови и силни емоции с неподозиран край.

Силни ветрове ще пренесат зрителите на VOYO.BG под променливото кенийско небе, където ще срещнат Карола - "Бялата масайка". Нейният престой там ще се окаже съдбоносен, както и срещата й с вожда на масайското племе – Лемалиан. Любов от пръв поглед, която ще й донесе както слънчеви, така и ужасяващо мрачни дни.

Неспокойни и променливи ще бъдат и чувствата на младата Ефи. Тя ще бъде омъжена по принуда за по-възрастен барон, което ще засили чувството за празнота в живота й. Въпреки това обаче Ефи Брист от едноименния филм ще попадне в епицентъра на опустошителна любов, за каквато винаги е мечтала.

Непредсказуемо време очаква Бил Мъри, Едуард Нортън, Брус Уилис, Тилда Суинтън и зрителите на VOYO.BG на 29 април. "В царството на пълнолунието" те ще станат част от приключението на двама влюбени, които се решават на драматично бягство от света на възрастните, за да се усамотят. Тъй като властите са убедени, че нещо лошо им се е случило, активират групи, които да се включат в издирването им. Откритието за всички обаче е онова чувство на първата любов, което кара човек да се чувства окрилен, непобедим и незнаещ прегради.

През втората част на април VOYO.BG обещава истинска стихия от емоции с още 10 нови филмови заглавия, сред които: "Три месеца до раждането", "Предимството да бъдеш аутсайдер" и "Хектор и търсенето на щастието".

Доверете се на VOYO.BG и не планирайте дълги пътувания. Прогнозите за силни емоции изискват да се настаните удобно и сигурно, и да си гарантирате достъп до новите филмови заглавия, които може да намерите тук.