Предлагаме ви един роман, написан искрено и без преструвки - от жени за жени. „Всяка от нас има история, която ще вдъхнови някого. Всяка жена има съвет, който ще разреши проблемите на милион други. Искахме да намерим начин да влезем в съзнанието на жените и да съберем техните преживявания.

Почти хиляда жени от целия свят дадоха своя принос в създаването на „Какво знаят жените“. Питахме ги за всекидневието им, за убежденията им, за това, което искат за децата си, как харчат парите си, какво работят. Задавахме им множество въпроси за любовта, приятелството, амбициите и силата им. За това как се чувстват в телата си, смятат ли се за красиви, как се грижат за здравето си, как се справят със страховете си. Помолихме ги да ни кажат какво знаят. От тези хиляди интервюта се роди истинско съкровище на женската мъдрост, вдъхновение и сила” казват авторките на "Какво знаят жените" - Мишел Джаксън и д-р Джулиет Бресан

Истински стории – трогателни или смешни, изпълнени с полезни практически съвети или с афоризми. Книгата отговаря на важните въпроси, които всяка жена си задава в своето житейско пътуване – въпросите за работата, здравето, любовта, секса, парите, децата, духовността, красотата.


Над тези страници всяка жена може да се посмее или поплаче, тук може да получи полезен съвет, да намери скъпоценен дар за себе си. Приемете го, използвайте го, предайте го нататък... И не забравяйте да си казвате:


"Аз съм жена и искам да изживявам дните си в хармония. Искам да бъда приета такава, каквато съм, не такава, каквато хората искат да бъда. Искам да вдишвам и издишвам красотата, скрита зад целия този хаос.

Аз съм господарка на своята вселена. И абсолютно вярвам в себе си!"

Книгата "Какво искат жените" ще е на пазара от 27.11.2012г. От ИК Кръгозор.