.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Къде е Уорхол?

LadyZone.bg | преди 2 години
2110996740.jpg
Нова книга, която ни кара да пътуваме във времето заедно със знаменития художник

Уорхол е едно от водещите имена, основали поп изкуството. Художествено течение, придаващо цвят на заобикалящия ни свят. Анди е и винаги ще бъде един от най-впечатляващите художници на всички времена. Всички сме чували за него, мнозина от нас познават неговото изкуство, но колко от нас са се питали: "Ако Анди Уорхол имаше възможността (приживе) да пътува назад във времето, с кои големи имена от сферата на изкуството би искал да се срещне?"

Отговорът се намира в новата книга, озаглавена "Къде е Уорхол?" (Where’s Warhol?). В нея се натъкваме на Анди, който заминава за Сикстинската капела, за да наблюдава как Микеланджело твори , а след това се отправя към Ню Йорк, където е Жан-Мишел Баския.

Прелиствайки страниците от тази книга, пътуваме заедно с Уорхол, преживявайки 12 емблематични момента от историята на изкуството.

"Къде е Уорхол?" излиза на пазара на 3 май, а предварителна заявка можете да направите още днес.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?