.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Кацането" от Йордан Колев - това, което започва като скучен полет, може да се превърне в кошмар

LadyZone | преди 1 седмица
Кацането
Снимка: Сиела
По време на полет всичко може да се случи - както става в дебютния роман на професионалния пилот на "Боинг" и "Еърбъс"

Всеки полет започва по един и същ начин. Но кацането може да бъде различно... На 11 октомври на българския пазар излиза "Кацането" от Йордан Колев – напрегнат и завладяващ трилър, който ще изпита смелостта ви. Един екипаж, няколкостотин пътници и два часа във въздуха, които могат да променят съдбата им завинаги. 

Това, което започва като скучен полет към Рим, се превръща в кошмар, от който бягство през вратата няма. Защото мизансцен на ужаса се оказва… небето. Ще успеят ли капитан Манов и неговият екипаж да овладеят ситуацията, когато животинският страх се просмуква в порите на всеки един от пътниците на полет 2376 на авиокомпания Еър ГО?

Приключението започва с премиерата на "Кацането" - на 15 октомври от 19 часа в "Grand Hotel Sofia". Полетът ще продължи около час и половина, препоръчително е да сложите предпазните колани, да се отпуснете и да се насладите на един полет с нашия екипаж, който включва писателите Благой Д. Иванов ("Седем градски гряха") и Владимир Зарев ("Чудовището"), както и една приятна изненада.

Йордан Колев е професионален пилот на "Боинг" и "Еърбъс". Летял е във Виетнам, на остров Мавриций, в Турция, в Европа и това му е позволило да опознае цялата екзотика на необозримия свят. Първата му книга "От Рио до Кейптаун" е знаменит документален разказ за една осъществена мечта, за едно плаване на яхта в Атлантическия океан, но и разказ за безнадеждността на свободата, за срещата на един малък, пределно "сгъстен", пренаселен човешки свят с безкрая и смайващата пустота на океана.

"Преди година Йордан Колев приятно ме изненада с новата си книга "Кацането" – роман, който щастливо обединява екшъна с достойнствата на психологическата проза. Професионалният опит на автора му дава възможността да пресъздаде освен пределно драматичната ситуация, неистовите мигове на изпитание, но и да нарисува цяла галерия от художествени образи, всеки изправен пред ужаса, съвършенството и величието на Страха. Романът "Кацането" е повличаща, на места разтърсваща, написана с професионален замах и в същото време автентична проза", пише Владимир Зарев.

Кацането
Снимка: Сиела

Прочетете откъс от "Кацането" от Йордан Колев, който излиза от издателство "Сиела". >>>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?