.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Изборът на Маги, Виктор и Sentimental Swingers

| преди 7 години
401106.jpg
Магдалена Малеева Снимка: SDW

Представяме ви 3-та част от "Изборът на...", където известни личности споделят своите любими събития от програмата на Sofia Design Week

Изборът на... Магдалена Малеева
тенисист, достигнала 4-то място в световната ранглиста; основател на Горичка

1. Работилницата "От тук за тук" на Ариан Прин. Какво ли не съм правила от отпадъци, но с моливите ме изненадахте. (2, 3 и 4 юни от 17:00, +това)  
2. Лекцията на Нинела Иванова „За хората, плесента и дизайна“. Любопитно ми е как бактериите и гъбите се намесват в технологиите и модата. (4 юни от 20:00, Vivacom Art Hall)
3. Изложбата "На море в Хърватска 2012". Защото обичам да гледам как клишетата се разбиват. (4 - 8 юни, Betahaus)

Изборът на... Виктор Николаев
водещ на „Тази сутрин” по bTV

1. Изложбата "По истински случай'. Защото е по истински случай. Заради контраста. И заради невъзможността да няма минало. (31 май - 8 юни, галерия Мисията)
2. Лекцията „Дизайн и щастие“ на Стефан Загмайстер. Заради доброто описание на събитието в брошурата. И защото се интересувам от графичен дизайн - баща ми се занимава с това. (2 юни, НДК - зала 2)
3. Работилницата за моливи на Ариан Прин. Защото ще прави демонстрация и звучи не само абстрактно, но и практично. (2, 3 и 4 юни от 17:00, +това)Изборът на... Sentimental Swingers
музиканти

1. Лекцията "Как и защо" на Томек Ригалик. Заради таланта да твори в хармония с природата. (2 юни, НДК - зала 2)
2. Документалният филм за живота на Чарлз и Рей Иймс - "Семейство Иймс: художникът и архитектът". Заради вдъхновението и любовта на тези изключителни дизайнери.  (4 юни от 21:00, Vivacom Art Hall)
3. Груповата изложба "Когато порасна" - част от Sofia Design Week KIDS. Заради отношението към детските мисли и развързването на фантазията. И заради интересните артисти, някои от които отдавна следим. (1 - 8 юни, Фабрика 126)


Ключови думи:
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
Какви оценки получава(х)те в училище?