Младите звезди от Революция Z - Иван Тишев и Мона Недева, се справиха блестящо и с ролята на водещи. Те  донесоха много добро настроение на гостите на събитието по повод предстоящия старт на най-очакваната ТВ продукция тази пролет - „Фамилията“.

Звездите на специалното събитие „Фамилията на българските сериали“ - бяха актьори от всички кино проекти на bTV, сред които Стефан Данаилов, Ваня Цветкова, Яна Маринова, Деси Бакъдржиева, Антоний Аргиров, Иво Аръков, Калин Сърменов, Ники и Саня и други.

Стефан Данаилов и Ваня Цветкова - основни действащи лица във "Фамилията"

„Фамилията“ е част от голямата промяна, която заедно с нашите партньори носим на зрителите и на българската киноиндустрия от 2010 г. насам. За 3 години вложихме близо 20 милиона лева в труда и таланта на над 1100 български специалисти, творци и артисти, ангажирани до момента в шестте сериала на bTV.

Вики Политова

Въпреки сериозния успех на тези продукции, за нас това е само началото. Българското кино тепърва ще изживее своя бум и bTV ще продължи да бъде двигател на този процес. Веднага след старта на „Фамилията“ започваме работа по цели четири нови български сериала в различни жанрове, очаквайте скоро и игрални филми от bTV“, коментира Вики Политова, председател на УС и Генерален и изпълнителен директор на bTV Media Group.

Дългоочакваният старт е в неделя, 7 април от 20:00 часа. Какво ще видят зрителите в първите епизоди можете да откриете тук >>.