.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Имате проблеми? "Най-доброто лекарство сте вие!"

LadyZone.bg | преди 3 години
най-доброто лекарство сте вие, книга, Фредерик Салдман
Международният бестселър на д-р Фредерик Салдман излиза у нас на 4 март

Как да се  избавим от вредните килограми и да внесем динамика в организма си? Как да се борим с алергиите и инфекциозните болести? Как да ликвидираме стреса и трайната потиснатост и да подобрим съня си?

Стана ли ви интересно?

Отговорите на тези въпроси се крият в самите вас, твърди д-р Фредерик Салдман в международния си бестселър "Най-доброто лекарство сте вие". Книгата излиза у нас на 4 март.

най-доброто лекарство сте вие, книга, Фредерик СалдманПрочут лекар, кардиолог и експерт по здравословно хранене, д-р Фредерик Салдман има в актива си набор от бестселъри и любопитни медийни изяви. Книги като "Измий ръцете си!" и "Най-доброто лекарство сте вие" са вдъхновени от срещите му с пациенти, разказващи за болестите си като за феномени, които не зависят от собственото им поведение. Именно това мотивира д-р Салдман да адресира посланието си към по-широка публика. Целта му е да докаже, че здравето ни е в нашите ръце, че „вътрешният учител на всеки един от нас е създателят на идеалната хармония“.

Прочетете откъс от книгата>>>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?