Почитателките на сериала, но повече на пълнометражните варианти, ще се зарадват да научат, че е много вероятно да има още един, трети филм за четирите секси нюйоркски дами – Шарлот, Миранда, Саманта и разбира се, за Кари Брадшоу.

Сара Джесика Паркър е вече на 46, но явно се чувства много добре в кожата на обичаната от всички Кари, чийто любовни истории и терзания доста често се оказват близки до реални случки от живота на съвременната жена. Това вероятно е още една важна причина Сара да не се отказва така лесно от тази златна мина и да заяви „Смятам, че може би има още една малка важна история за разказване. Дали да изберем или не да направим нов филм и кога ще го направим остава неизвестно на този етап, но е добре да се обмисли.”

Първият пълнометражен филм от поредицата, с участието на Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис, Синтия Никсън и Ким Катрал, донесе 415 милиона долара в световния бокс-офис, съобщава БГНЕС. Продължението "Сексът и градът 2" имаше приходи от едва 288 милиона долара.