... а пък ние ще слушаме.

Преди това обаче внимателно ще се Ослушваме за новини и за групите, които ще можем да чуем това лято.

Например - след като се развълнувахме от сърце за идването на Ерика Баду, Nneka, Kosheen, Fatboy Slim, Roni Size и Chambao, сега повдигаме Elevation ентусиазма още едно стъпало нагоре, защото се оказа, че прелюбопитните Walk Off the Earth и много-мега-гига любимите ни Parov Stelar също ще са част от юнския фест. Ако извънземното име по-горе не дрънва у вас звънчетата на паметта и не изсвирва кавъра, с който се превърнаха в интернет сензация, с удоволствие припомняме:



За Parov Stelar пък няма какво кой знае колко ново да кажем, освен че в първото издание на същия фест определено станаха хита на Вечерта (за съжаление първата и последна), без изобщо да омаловажаваме останалите групи. Този път Parov ще представят чисто новия си двоен албум -“The Princess”. Но със сигурност няма да пропуснат да изпълнят и останалите си неща.

Elevation 2012 ще се проведе на 23 и 24 юни, с безплатно откриващо парти на 22-ри за всички, които притежават билети за събитието.
Извън Elevation еуфорията, дърпаме линията на времето малко по-назад - до месец май, когато скачаме в един концерт, организиран от ReelFeel: ексцентричният американски изпълнител Theophilus London си нямал работа и взел, че включил България в световното си турне. За наша радост ще можем да послушаме игривия му хип-почти-хоп, при това в компанията на целия му бенд. Той ще пристигне за първи път у нас на 30-ти май.



Мястото е клуб Pork Pie в Борисовата градина, билетите са на цени 20 лева на предварителна продажба, в деня на събитието и на място - 25.

Така, както си се разхождаме из различните месеци, следва и новината за септември. Да - тази година ще има Park Livе -  на 6 и 7 в месеца на "започва учебната година". Още пазим светли спомени за първото издание на фестивала, когато слушахме Lamb, Tricky, Little Dragon, Roots Manuva и още няколко, а после пак под шапката на Park Live - Groove Armada, Gotan Project, Morcheeba, Thievery Corporation и Mr. Scruff. Например. Кои ще са гостите на тазгодишното издание - очакваме да научим скоро. И така...

Ще свири =).