Влади Ампов-Графа обяви в интервю в ефира на радио N-JOY, че ще участва с песен за Седемте рилски езера в музикалното състезание „Зелената песен на България“ по инициатива на N-JOY, Z-Rock, Jazz FM заедно с Оперативна програма „Околна среда 2007-2013“.

Графа беше избран за участие от слушателите на радио N-JOY. Парчето му е готово и е със заглавие „Седемте езера“. Феновете ще го чуят в началото на септември, когато всички участници в „Зелената песен на България“ ще представят нови хитове.

Изпълнителят на тоталните летни хитове „Дим да ме няма“, „А дано, ама надали“, издаде, че песента му е в електро-поп стил. „Посланието е много красиво, свързано с любовта към природата. Чистотата на седемте езера ни напомня кои сме били и какво сме имали“, коментира той още в ефира на радио N-JOY.



Към парчето вече е заснет и видеоклип. Графа каза още, че красивите кадри са направени в близост до потъналата църква в язовир Жребчево, а цялостното усещане е много мистично и филмово.

Освен Графа в музикалното състезание „Зелената песен на България“ ще участват Михаела Филева, Били Хлапето, Криско, Революция Z, Der Hunds и Рут Колева. В началото на септември изпълнителите ще представят по едно изцяло ново парче, а на грандиозен финал през декември, едно от парчетата ще бъде избрано за големия победител - „Зелената песен на България“.