.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Голямото музикално междучасие продължава с издание THE BEST

LadyZone.bg | преди 3 години
китара
Участниците в конкурса ще се борят за голямата награда – една от най-желаните електрически китари сред младите рок и метъл музиканти

Тази година, за първи път D2 организират специално „The Best” издание на „Голямо междучасие”! Голямата награда е уникалният Schecter Hellraiser C-7 BLK.
От седем години D2 следят ученическата музикална сцена, и с конкурса “Голямо междучасие” дават поле за изява на младите музиканти.

Тази година за първи път се провежда специално „The Best” издание на музикалния конкурс. Официален старт бе даден на 17.10.2014г. За участие в “The Best” са поканени четири от най-добре представилите се през годините ученически групи, сред които Downer Kill и Savage Ravage – победители в конкурса за 2010 и 2012 година, също така As Orchids Wither и Iron Sharks.
Традиционно ще се гласува на www.d2band.com, като за победител ще бъде определена групата събрала най-много гласове (платформата вече е отворена за гласуване).

В междучасието с Дидо от D2Дидо от D2 е на морето, но ние сме нахални и успяхме да му откраднем няколко телефонни минути, за да си поговорим надълго и нашироко за любопитни неща около него и групата... Е, бяха малко повече от "няколко"...


Тя ще бъде обявена на големия финален концерт на 26 октомври - неделя от 18.00, в клуб “Swingin Hall”. Като специални гости ще вземат участие софийските надежди CRUSH.

Участниците в конкурса ще се борят за голямата награда: уникалният Schecter Hellraiser C-7 BLK – една от най-желаните електрически китари сред младите рок и метъл музиканти.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?