Тази година, за първи път D2 организират специално „The Best” издание на „Голямо междучасие”! Голямата награда е уникалният Schecter Hellraiser C-7 BLK.
От седем години D2 следят ученическата музикална сцена, и с конкурса “Голямо междучасие” дават поле за изява на младите музиканти.

Тази година за първи път се провежда специално „The Best” издание на музикалния конкурс. Официален старт бе даден на 17.10.2014г. За участие в “The Best” са поканени четири от най-добре представилите се през годините ученически групи, сред които Downer Kill и Savage Ravage – победители в конкурса за 2010 и 2012 година, също така As Orchids Wither и Iron Sharks.
Традиционно ще се гласува на www.d2band.com, като за победител ще бъде определена групата събрала най-много гласове (платформата вече е отворена за гласуване).


Тя ще бъде обявена на големия финален концерт на 26 октомври - неделя от 18.00, в клуб “Swingin Hall”. Като специални гости ще вземат участие софийските надежди CRUSH.

Участниците в конкурса ще се борят за голямата награда: уникалният Schecter Hellraiser C-7 BLK – една от най-желаните електрически китари сред младите рок и метъл музиканти.