.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Гнили ябълки" предупреждава за актьори, замесени в сексуални скандали

Евгений Милов | преди 1 година
Rotten Apples
Снимка: Rotten Apples
Проверете любимите си звезди за "гнило" минало

Rotten Apples е кино сайт, който информира потребителите дали участниците в различните филми са забъркани в сексуални скандали. Името на новия сайт пародира популярни Rotten Tomattoes, предлагащ рецензии, оценки, критики и информация за филми.

"Гнили ябълки" използва търсачка, която проверява творческите досиета на различните актьори, режисьори и продуценти, така че когато открие нещо "гнило" в миналото им, излиза предупредителен надпис за съответния филм или ТВ продукция, в които участват. В противен случай се появява надписа "свежи ябълки".

Сайтът предлага допълнителни линкове, водещи до конкретна информация в медиите за обвиненията срещу въпросните участници във филмите.

2017-а беше белязана от стотиците оплаквания за сексуален тормоз срещу големи имена в Холивуд като Харви Уайнстийн, Кевин Спейси, Дъстин Хофман и много други в един непрекъснато нарастващ списък.

Нарастващият списък на известни мъже, обвинени в сексуално насилие35 "засега" след Харви Уайнстийн

Списание "TIME" дори определи за "Човек на годината" жените, които разчупиха мълчанието срещу сексуалния проблем, отприщил кампанията #MeToo в социалните мрежи.

#MeToo кампанията стана "Човек на годината" на TIMEЖените, които разчупиха мълчанието за сексуалното насилие

Можете да проверите любимите си актьори в Rotten Apples.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?