Зрелищният спектакъл „Cambio De Tercio” вече спечели сърцата на 500 хиляди зрители по света, а сега ще бъде тук, за да се опита да грабне и нашите. Датата е 21 декември (сряда), часът 21:00, мястото – зала 1 на НДК.

Всъщност „Cambio De Terico” е доста приятен начин да се запознаете с изкуството на носителите на приза за най-добри фламенко танцьори в Испания - Рохас и Родригес, които са и нейни хореографи.

В спектакъла участват също и танцьорите от Nuevo Ballet Espanol, които през последните години заслужиха оценката за най-гореща танцова сензация на испанската културна сцена. Сред музикантите в зала 1 на НДК ще бъдат световноизвестни имена като китаристите Даниел Хорадо и Гаспар Родригес, цигуларят Томас Потрон, перкусионистът Енрике Тирон и певиците Мария дел Мар Фернандес и Мария Роса Наваро „Ла Диви”.

"„Cambio de Tercio” е интригуващо пътешествие в 10 части през историята на класическите и съвременни испански танци. По време на шоуто танцьорите сменят 10 пъти пищните си сценични тоалети, с което допълват магията от цвят, красота, страст и феерия."

Събитието се организира от БГ Саунд Стейдж с подкрепата на посолството на Кралство Испания у нас. Билети за него се продават в мрежата на Ивентим и в билетния център на НДК.