.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Филм на седмицата: Мечтатели

LadyZone.bg | преди 6 години
Мечтатели
Предлагаме ви един чувствен и интелигентен филм с участието на Ева Грийн

"Мечтатели" е филм, в който са преплетени фини, но силни емоции с разкрепостеност и интелигентни диалози под чудесната режисура на Бернардо Бертолучи.

В него, оставени сами в Париж, докато родителите им са във ваканция, Изабел (Ева Грийн) и Тео канят Матю - млад американски студент да остане в техния апартамент. Там те живеят по свои собствени правила и експериментират с емоциите и сексуалността си, увлечени в поредица от все по-предизвикателни мозъчни игри.

Разказана на фона на бушуващите политически събития от пролетта на 1968 година в Париж, когато гласа на младите хора предизвиква отзвук в цяла Европа, "Мечтатели" е история за самопознанието, в която трима студенти взаимно проверяват точно колко далеч са готови да стигнат.

Гледайте "Мечтатели" на VOYO или разгледайте каталога, за да си изберете и още някое от многобройните заглавия.
 

Ключови думи:Филм, Кино, Мечтатели, Voyo
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?