.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Фийби от "Приятели" става психолог в нов сериал на Amazon

LadyZone.bg | преди 17 седмици
Лиса Кудроу
Снимка: Getty Images

Актрисата Лиса Кудроу, която изпълни ролята на Фийби в култовия сериал „Приятели“, се готви за нова роля, много различна от тази, с която се прочу.

Как изглеждат днес актрисите, изиграли Ема - бебето от "Приятели"

Компанията Amazon, която от няколко години вече прави и сериали („Великолепната мисис Мейзъл“, „Човекът във високия замък“, „Transparent“) е поръчала пилотен епизод за нов сериал, наречен „Добри хора“, в който главната роля ще се изпълнява от Кудроу.

Лиса Кудроу
Снимка: Getty Images

„Добри хора“ ще е комедия и ще разказва за три жени от различни поколения, които работят в един офис. Основната идея на сериала е да покаже как са се променяли възгледите за феминизма през годините.

Лиса Кудроу ще играе ролята на училищен психолог, който открива, че е загубил връзката с учениците и си поставя за цел да опознае по-добре младежите.

Това ще е първата главна роля на Лиса Кудроу след сериала „Уеб терапия“, който беше прекратен през 2015 година. От тогава актрисата се е снимала само в епизодични роли в няколко комедийни сериала.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?