.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

ЕжеСедмичен саундтрак Vol. 28

Диана Георгиева | преди 6 години
Сутрин в града
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
За онези нощи, които преливат в дни...

 Вероятно на всеки му се е случвало да посрещне първите лъчи на слънцето някъде на половината път към вкъщи или по време на просто-разходка без конкретна цел или посока с позакъснели "партнерс ин крайм" из улиците на града. Лично според мен това са най-хубавите утрини, в които можеш "да събереш енергията от сънищата на заспалите хора наоколо" и да гледаш как мракът малко по малко отстъпва пред слънчевите лъчи, които правят очертанията на предметите, хората и улиците по-ясни  и понеже нямат друга работа - изострят образите на всичко наоколо. Lady Daisеy знае за какво говоря:

 п.с. някъде бях чела, че часът на крадците и убийците е 4:15 - твърде рано и за най-ранобудните работници и твърде късно и за най-веселите пияници. Е... май вече не е съвсем вярно.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?