След дълго чудене, най-сетне е ясно къде ще се проведе Elevation 2012 – на военното летище в с. Доброславци. Ако не сте ходили там, точно този фестивал е един чудесен повод да го разгледате - датите, които със сигурност са най-подходящото време за това, все още са 22, 23 и 24 юни.

Организаторите обещават, че ще спретнат и приятна зона за забавления, която да предлага свои "номера" извън богатата музикална програма. С други думи, ако в някакъв момент не ви се стои пред някоя от трите сцени, спокойно можете да се разнообразите с издигане на кайт хвърчила, да се впуснете в приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, да поиграете на плажен волейбол или футбол на специалните мини игрища, да покарате колело на вело пистата или черешката на забавленията - да си "организирате" спонтанно един бой с торти. Ако се окаже, че е твърде горещо, алтернативата е огромен басейн с пяна и водни помпи.

За онези от вас, които искат да си спестят прибирането до вкъщи в дните на фестивала, ще има и обособен къмпинг - билетите за него са на цена от 15 лева (на човек) и вече се продават. Първите 1000 души, които си закупят място за палатка, ще получат бонус – поларено туристическо одеяло с цип.

И така, важният въпрос - как да стигнете до там?
Автобусни линии № 29, 30 стигат до центъра на с. Доброславци. От там до авиобазата се стига пеш.

Ние вече нямаме търпение да чуем Cypress Hill, Шон Пол, Fatboy Slim, Ерика Баду, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Ed Solo и всички останали от дългия и преприятен списък с изпълнители.

И за финал: Нетрадиционната фестивална територия ще разполага с необходимите заведения за бързо хранене, барове за напитки, информационни и медицински пунктове, както и екипи на пожарно-аварийна безопасност и полиция, които ще бъдат в готовност да помогнат при нужда.