На 6 април в клуб Mixtape 5 ще е първото дръменбейс "Outlook Launch Party" в България. Двама от посетителите ще имат възможността да спечелят билети за самия "Outlook Festival 2013" - най-големият фестивал за Bass музика в Европа, където се представят едни от най-актуалните имена от сцената.

За шестото издание на феста крепостта Punta Cristo Pula в Хърватия ще бъде превзета от лейбъли като Critical, Dispatch, Exit, Metalheadz и много други. За да ни помогнат да се подготвим още от сега за тази уникална фестивална атмосфера, в София ще ни гостуват едни от най-ярките артисти от Dispatch Recordings - ANT TC1 (Dispatch / Metalheadz / Commercial Suicide), SURVIVAL (Dispatch, Audio Tactics) и MC JC (Dispatch).

Кои са те?

Ant TC1 е главното действащо лице зад лейбъла Dispatch Recordings, основан през 2001г. заедно с Hidden Agenda. Продукцията на Ant включва качествени сингли и колаборации заедно със Survival, Break, Octane & DLR , Marcus Intalex, Commix, AI, Chris SU, Zero T, Cern, Dabs, Skeptical, Dub Phizix, Spinline и още много други.

SURVIVAL е високо ценен артист от тази сцена – истински „архитект на жанра“. Създател е на удивително богат каталог с неща за Dispatch, Symmetry, Critical, Exit и Shogun. Издава и поредица от брилянтни солови и съвместни проекти със Silent Witness, Alix Perez и Octane и DLR, а също и за собствения си лейбъл - Audio Tactics.

Наскоро MC JC се присъедини към екипа на Outlook като част от главните MC-та на фестивала. Той е и едно от основните MC-та на лейбъла Dispatch Recordings, като през 2012г. закрива фестивала на главната сцена заедно с Ant TC1 и Icicle.

Заедно с гостите, зад пулта ще се качат и момчетата от "Future Sounds of Sofia" – Smartech, Presize и Phirah. Cетовете им ще бъдат допълнени от нежния глас на Iustina - интервю с нея, четете тук. Следвайки мотото “Visual and Vocal Drum and Bass”, FSS се стремят да поднасят нов тип изживяване на любителите на лекия, но дълбок, изчистен и мелодичен дръменбейс и близките му подстилове.

Входът за събитието е 15 лева и всички присъстващи ще вземат участие в томбола с награди от магазин „Стената“.