Има приказки и филми, които остават за вечни времена. Те са познати на бабите ни, на майките, ще ги гледат и децата ни. "Красавицата и Звяра" е именно такъв. И макар историята да е добре позната, всяка идея за нещо ново ни кара да тръпнем и да се вълнуваме. Предстоящата да излезе американска романтична фантазия "Красавицата и Звяра" е под режисурата на Бил Кондън, с продуценти Дейвид Хоберман и Тод Либерман. 

Продукцията е римейк на анимационния музикален филм на Дисни от 1991 година. Звездите, които ще изгреят на големия екран, са Ема Уотсън, Дан Стивънс, Люк Евънс, Кевин Клайн, Джош Гад, Юън Макгрегър, Стенли Тучи, Ема Томпсън и др. Снимките започнаха в Shepperton Studios в Съри, Англия на 18 май, 2015 г. и се очаква да приключат на 21 август. Филмът ще бъде представен в у нас от Forum Film Bulgaria.

Нещо ново и специално

Ето го и постерът - съвсем топъл! Може да видите само в LadyZone.bg.

Така изглеждаше постерът на филма от 2014 година.

Не по-малко красив е и този, представящ анимацията.

Прословутото заглавие не остава и без сериал.

Първа Ема Уотсън сподели новия постер на своята facebook страница. 

История на Красавицата - млада жена от провинциален град, и Звярът, който всъщност е омагьосан млад принц, ни учи как да обичаме без задръжки. Проклятието може да се развали и той може отново да върне стария си вид, но времето му изтича, а любовта все още не идва. Ако Красавицата не го заобича скоро, той ще остане с ужасяващия си външен вид за цяла вечност.

През 2016 г. се навършват 25 години от появата на първия анимационен филм "Красавицата и Звяра", с гласовете на Анджела Лансбъри, Ричард Уайт, Пейдж О'Хара и Роби Бенсън.

Тийзърът към новия филма е гледан 91.8 млн. пъти в първите 24 часа от пускането му. Рекордът все още се държи от Star Wars: The Force, който е гледан над 112 млн. пъти за 24 часа от пускането му.


Как ли ще дочакаме до 17 март 2017 г., когато е премиерата му?