Неотдавна родни звезди седнаха и направиха видеоклип, в който се оплакваха от това, че по Коледа отвсякъде, се въртят едни и същи коледни песни „година, след година, след година”.

Съвсем спокойно, на подобна тематика може да се направи и клип, в който половината български домакинства чистосърдечно да си недоволстват от това, че пак „година, след година, след година” гледат едни и същи филми по телевизиите.

Уважаеми, ако ви е дошло до гуша да гледате всякакъв вид снежни кучета, косатки, тюлени, отдавна пораснали момчета, които от алкохолен делириум и дрога вече дори не помнят кога точно са били деца актьори, Voyo.bg ви предлага една малко по-различна коледна програма.


За тези, които досега не са се възползвали от богатото съдържание, което платформата предлага, някак редно е да отбележим, че има за всекиго по нещо. Ама наистина. Като се започне от най-малките, които могат да се забавляват с анимираното Duck TV, мине се през майките им, които традиционно биха се поинтересували от българските сериали и се стигне до татковците, които могат да си следят ексклузивните мачове от Шампионска лига.

Но да се върнем към коледната тематика и към това какво интересно можете да гледате през почивните дни. Да започнем с един ексклузивен епизод „зад кадър” на „Фамилията”, така за загрявка. А какво ще кажете за изключителната Мерил Стрийп, която получи „Оскар” за ролята си в „Желязната лейди”?

Звездното присъствие на Voyo.bg далеч не спира до тук. Насладете се на Морган Фрийман в „Магията на остров Бел”. Венсан Касел пък си е все толкова неустоим, пък било то и в ролята на монах. Не, че Денис Куейд и Форест Уитакър му отстъпват в „Точен прицел”, определено не.


Навръх Бъдни вечер изненадите, които ви очакват са цели две – Мега концертът „35 години Сигнал” и филмът „Тази Коледа”.

А като стана дума за изключително приятни комедии – ето ви и още три: „Флиртология”, „Доведени братя” и „Мадеа и програмата за защита на свидетели”. За цялото семейство пък е минисериалът „Пирати: Изгубеното съкровище” , който стартира на Voyo от 23 декември.

По празниците ще бъде и доста музикално, а voyo си има концерт за всеки. Искате прекрасна класическа музика – заповядайте един Борис Карадимчев.

Искате свеж британец със смешен перчем? Ето ви един Роби Уилямс.

Искате Веселин Маринов – ами и него го има.

На 27 декември пък ще може да се порадвате на звездите на „Пайнер” в концерта „12 години ТВ Планета” .

Шарено е на Voyo.bg – спор няма. А празникът може да продължи и целогодишно, защото сега имате изключителната възможност да се абонирате за една година, а да платите само за шест месеца. А забавлението е гарантирано „ден, след ден, след ден” :)