Повечете двойки си правят селфита със смартфоните, за да запазят специални моменти от нещата, които правят, и местата, на които ходят.

Андреас и Фелисия Хутабарат обаче решават да комбинират своите хобита, за да постигнат още по-добър резултат. Фелисия обича да рисува, докато Андреас има страст към фотографията.

Заедно, индонезийската двойка създава Dooldedeux - проект в Инстаграм, който разкрива историите и приключенията им чрез забавна скица на самите тях.

"Бяхме заедно на кафе, когато случайно ни хрумна да документираме нашия съвместен живот по различен начин от останалите", пише двойката под първата си публикация в Инстаграм. Проектът всъщност започнал да ги вдъхновява да пътуват повече.

"Преди ходихме на срещи в мола, киното или някой ресторант. Сега сме по-склонни да пътуваме и да тръгнем на приключение", споделя двойката, надявайки се и други хора да се вдъхновят за собствен проект, след като забележат рисунките им.

Независимо дали разглеждат забележителности в непознат град, или просто са излезли на вечеря, двамата споделят снимка от всяко свое приключение. Разгледайте някои от най-интересните им попадения от следващите снимки: