.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Двойка представя света по нетрадиционен начин в Инстаграм

Даяна Петкова | преди 1 година
двойка
Снимка: Instagram/@anniset
Запознайте се със симпатичните фотографи Даниел Руеда и Анна Деви, за които заснемането на красив обект не е достатъчно!

Даниел Руеда и Анна Девис са двойка фотографи, които обикалят из света в търсенето на завладяваща архитектура, с чиято перспектива да се "заиграят". Различното при тях обаче е, че не просто заснемат сградите под интересен ъгъл, но влизат в кадър като герои и създават креативни портрети, играейки си с формите и цветовете на сградите.

"Не е достатъчно снимките да са хубави. Те трябва да разказват история, но без думи”, казва Даниел.

Освен снимки от родния им град Валенсия в Испания, двойката посещава и страни като Дания, Германия, Италия и Франция в търсенето на перфекния кадър.

"Уникалните места за снимка ни намират сами, а радарът ни винаги е включен за тях. Намирането на подобни места не е трудно, ако знаеш къде да търсиш", добавя споделя Даниел.

Разгледайте по-долу някои от любимите ни снимки, за да се убетите в тяхната креативност и талант.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?