.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Две нови книжки за приключенията на Спондж Боб Квадратни гащи излизат у нас

LadyZone.bg | преди 4 години
спондж боб, спондж боб квадратни гащи, книга
Търсете "За любовта към балончетата" и "Пиратите на Бикини Ботъм" от 4 май

Две нови книжки с любимеца на малки и големи Спондж Боб Квадратни гащи излизат на пазара у нас а 4 май!

"За любовта към балончетата" (64 стр., цена: 5 лв.) е сред най-шантавите и невъобразими истории за Спондж Джо Кафяви гащи! Да, няма грешка, в тази книжка любимата ви подводна гъба временно губи самоличността си и дори става кмет на Ню Келп Сити! И като си помисли човек, че за всичко е виновна любовта към балончетата...

спондж боб, спондж боб квадратни гащи, книга"Пиратите на Бикини Ботъм" (64 стр., цена: 5 лв.) е невероятно увлекателна книжка с много обрати, приключения и смях! Спондж Боб се опитва да развесели г-н Рак, който си мечтае пак да плава през шестте морета. Двамата с Патрик преобразяват "Хрупкавият рак" така, че да заприлича на кораб. Не щеш ли, появяват се трима страховити пирати и отвличат ресторанта! Сега вече настава истинска бъркотия.

"Спондж Боб Квадратни гащи" е американски анимационен сериал, създаден от морския биолог и аниматор Стивън Хилънбърг. Филмчетата разказват смешни и чудати истории за едноименния герой и приятелите му, които живеят в подводния град Бикини Ботъм. Съдържанието на книжките за най-прочутата гъба в света следва съдържанието на филмчетата. Проектът на MTV и техния специализиран детски канал Никелодеон, които стоят и зад легендарната серия за Дора Изследователката, е сред най-популярните и обсъждани детски поредици през последните години.

Спондж Боб Квадратни гащи е пухкав, жълт и порест и прави най-вкусните ракбургери! Освен че е майстор готвач в "Хрупкавият рак", Спондж Боб няма равен в правенето на балончета. Приключенията му в Бикини Ботъм са изключително смешни, забавни и поучителни и са подходящи за дечица на възраст от 3 до 10 години.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?