Официалният тийзър на първия пълнометражен филм на Яна Титова е вече факт - лентата "Доза щастие" се очаква да излезе на голям екран в края на 2019 г. В основата на филма стои истинската история на журналиста Весела Тотева и нейната вълнуваща битка в търсене на личното щастие на фона на особената динамика на 90-те години.

Снимка: Доза щастие

След успеха на документалния "88 MHz" Яна Титова избира да вложи творческата си енергия в един красив и вдъхновяващ филм за тежката борба със зависимостта. Искреността на историята, както и невероятния актьорски състав, който приема работата по проекта като обща кауза, осигуряват на "Доза щастие" една различна атмосфера, която се усеща още от първите кадри.

Снимка: Доза щастие

Филмът проследява период, в който наркотиците стават широко достъпни в България, а борбата с тях е истинско изпитание на волята. Главната женска роля е поверена на Валентина Каролева, за която това е дебют в киното, след завършването на актьорско майсторство в Лондон. В действителност, с този филм Валентина приема изключителното предизвикателство да се превъплъти в ролята на своята майка, Весела Тотева.

Основните мъжки роли също са поверени на млади талантливи актьори. Димитър Николов, познат от множество театрални постановки и късометражни продукции, както и от филмите "Безкрайната градина" и "Христо". Александър Алексиев, любим на публиката от "Възвишение", "Откраднат живот" и първия спортен сериал "При щангистите".

Снимка: Доза щастие

Операторската работа по филма е дело на Мартин Балкански, снимал редица български и международни продукции като главен или асистент оператор. Името му е свързано с "Откраднат живот", "Тилт", "Кецове", "Недадените", "18".

"Доза щастие" е по сценарий на Яна Титова. Продуценти са NO BLINK Studios в лицето на Александър Алексиев и Николай Стоичков, а съвсем скоро предстои да бъдат обявени още лица от актьорския състав.