.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Домашните любимци отново са "Сами в къщи"

Евгений Милов | преди 45 седмици
Сами в къщи 2
Вижте тайния живот, който домашните любимци водят всеки ден, след като излезем навън

Обичаме домашните си любимци, но колко добре ги познаваме в действителност? Отговор на този въпрос ще даде най-новият анимационен филм "Сами в къщи 2" на "магьосниците" от "Illumination".

Анимацията е продължение на блокбастъра "Сами в къщи" от 2016 г. с най-голям дебютен уикенд за оригинален филм, който не е базиран на вече съществуващ франчайз или медия.  

Сами в къщи 2

"Сами в къщи 2" развива забавната концепция от първия филм за тайния живот, който водят домашните ни любимци всеки ден след като излезем от домовете си, за да отидем на работа или училище, като допълнително изследва взаимоотношенията между хората и четириногите им спътници. Ще видим как личностите и поведението на животните все повече започват да имитират тези на собствениците си и как връзката  с тях се променя, когато в семейството се появяват деца.

Сами в къщи 2

Продуценти на филма са основателят и изпълнителен директор на "Illumination" Крис Меледандри и дългогодишният му партньор Джанет Хийли. Като сценарист се завръща Брайън Линч ("Миньоните"), а режисьор отново е Крис Рено ("Аз проклетникът", "Лоракс"). 

"Сами в къщи 2" идва в кината на 14 юни 2019 г. на 2D и 3D. Дотогава гледайте трейлър с български субтитри в следващото видео:

Какви оценки получава(х)те в училище?