.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Диалог пред бунището" като приказка

Антония Михайлова | преди 7 години
Диалог пред бунището като приказка
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Приказна версия

Виж оригинала

Имало едно време една много стара кофа за смет. Така се случило, че при изгрев слънце над нея се надвесил, незнайно откъде дошъл, дебеловрат и късокрак трол със стрелкащи се очички, който вместо нос имал изящно дълга свинска зурла. Той бил издокаран в лъскави доспехи - пъстра странна смесица, изкована от маркиз Диор, граф Сен Лоран и дук дьо Живанши. И макар че пазвата му пращяла от торбички със злато и скъпоценности, той не спирал да рита, сумти и пуфти в търсене на ОЩЕ и ОЩЕ.

Изведнъж неведоми сили довяли от нейде един словоохотлив и чаровен елф, който освен електрическата си китара и папката с красиви рисунки, нямал нищо друго. Елфът обаче бил притежател на Сияйната сила на Любовта и носител на Мъдростта. Пет века елфът не спирал да напътства трола към Просветлението, но... уви.

 

Следва философска анотация >>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?