.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Диалог пред бунището" като новина

Антония Михайлова | преди 6 години
Диалог пред бунището като новина
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Новинарска версия

Виж оригинала

Вчера, 5 март, в ранните утринни часове на деня наш репортер, известен под псевдонима Душко Добродушков, стана свидетел на необичайна гледка. Минавайки по улица "Дуел", той съзрял, надвесен над варел за отпадъци, едър, добре облечен мъж на около средна възраст. Душко се приближил към въпросния човек, като му предложил помощта си. След последвалите няколко неприлични ругатни от страна на ровещия в сметта, станало ясно, че същият търсел своя петлевова банкнота, попаднала по непонятни причини в боклуджийската кофа.

В първия момент "натрапникът"-журналист се сащисал от отговора, но запазвайки самообладание, се впуснал във философски нравоучителни сентенции. Последвал удар на юмрук, който се стоварил между веждите на Душко. След това странникът връхлетял право във варела. И... се успокоил.

Навярно Алчността си намерила майстора - кофата за смет.

 

Следва приказната версия >>

Ключови думи:
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
С какво спите?