.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"ДЕТЕ"-то и приказният му объркан свят са сърцето на най-новия спектакъл на "Peeping Tom"

Евгений Милов | преди 20 седмици
дете
Снимка: Diane Fourdrignier
Театърът в Люксембург не успя да събере желаещите да видят световната премиера на спектакъла, който открива ONE DANCE WEEK в Пловдив

Българската публика ще има шанса да види последния спектакъл на култовата белгийската компания на 20 септември в Дом на културата "Борис Христов" в Пловдив от 20 ч.

Спектакълът "ДЕТЕ" (2019) идва след феноменалния успех на "БАЩА" (2014) и "МАЙКА" (2016), затваряйки семейния кръг на трилогията.

дете
Снимка: Oleg Degtiarov

Детето и приказният му объркан свят застават в сърцето на най-новия спектакъл на Peeping Tom. Действието проследява начина, по който децата възприемат заобикалящия ги свят, от техните най-съкровени желания и най-големи страхове.

дете
Снимка: Diane Fourdrignier

Чрез езика на тялото хореографите Габриела Каризо и Франк Шартие изучават комплексния космос на децата и интерпретират метаморфозите, през които преминава гледната им точка под постоянния натиск на емоциите, несигурността и съмненията.

дете
Снимка: Oleg Degtiarov

Ексклузивни кадри от представлението разкриват впечатляващите декори, които реалистично пресъздават образа на митичната гора - главен герой във вселената на детското въображение.

ДЕТЕ

Ограничено количество билети ще намерите тук. Повече за сценографията на спектакъла вижте в следващото видео: 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?