Днес, 16 юли 2012г., официално стартира конкурсът за най- добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 4”, организиран от D2. Специалното лятно издание е отворено за кандидати от 1-ви до 12-ти клас от цялата страна, които имат ученически групи, готови са да излязат на голяма сцена и да спечелят нови фенове.

Всяка ученическа група, желаеща да изяви таланта и музикалните си умения, може да се включи в, като качи от 16 юли до 15 септември 2012г., своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт: www.d2band.com.
Всички песни трябва да са на български език. Няма да се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавър версии.

Под група се разбира формация с минимум трима членове. Под училищна група се разбира  минимум трима от членовете да са ученици към 15.09.2012 г.

От 16 до 30 септември 2012г. ще се проведе електронно гласуване в сайта на конкурса. Петте групи, събрали най–голям вот при гласуването ще вземат участие в Големия финален концерт на „Голямо междучасие 4”, който ще се проведе до 10 октомври 2012г. в град София. Именно от тях D2 ще изберат победителя и най - добрата ученическа група на България за 2012г.

Голямата награда за победителя в националния конкурс за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 4” е продуциране и запис на песен в професионално  студио.