Певицата с българо-албански произход Бора Докле, която живее и твори между София, Тирана, Ню Йорк и Лондон, пусна нова песен - изцяло създадена, записана и заснета онлайн.

Вдъхновението за "Let It Go" са любовта, която изтрива всички разстояния и социалните мрежи - фината нишка, която ни свързва от сърце до сърце.

Парчето излиза повече от десетилетие след дебюта на Бора на българската сцена и пет години след последния й самостоятелен сингъл, излязъл у нас - "Goodbye".

Bora Dokle е певица, цигуларка, композитор и продуцент. Родена е в Албания в семейство на известни артисти. Като тийнейджър се мести в България, по-късно завършва Консерваторията и дебютира на поп сцената у нас с дуета Dokle & Greesh. 

Чувствената соул балада се ражда по време на първата вълна на пандемията, когато изпълнителката се влюбва онлайн и пише музиката и текста на един дъх.

Посланието е, че няма лесна любов и единственият път към сърцето е просто да се отдадем на чувството и да го последваме без страх. Идеята отива отвъд необичайния живот в локдаун от последната година, защото обобщава емоциите и чувствата на всички, които се чувстват влюбени, но нямат възможност да бъдат заедно.

Както песента, аранжирана от Денис Попстоев, така и клипът на режисьора Емил Денев са изцяло създадени онлайн, през Zoom и показват как в последната година хората правят любов, създават музика и са заедно с близките си. 

Затова и централна роля в документалното видео играе братът на Бора - популярният актьор Леарт Докле, в компанията на музикантите Денис Попстоев, Антони Рикев и Стефан Стефанов.

Вижте видеото към песента "Let It Go", която се разпространява от световния мейджър лейбъл Warner Music Group.