.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Благотворително кино - "Полунощ в Париж"

| преди 7 години
Благотворително кино - Полунощ в Париж
Кадър от "Полунощ в Париж"
По повод бедствената ситуация, която остави хиляди хора в Хасковска област без домове, А+ Синема, Евро Синема и Дом на киното ще организират благотворителни кинопрожекции на филма „Полунощ в Париж“
По повод бедствената ситуация, която остави хиляди хора в Хасковска област без домове, се организират благотворителни кинопрожекции на филма „Полунощ в Париж“. Хитовата лента на Уди Алън има 4 номинации за Оскар, включително за Най-добър филм.

Всички приходи от прожекциите ще бъдат дарени в помощ на пострадалите от наводненията. Събраната сума ще достигне до нуждаещите се чрез посредничеството на Българския Червен кръст, който обяви банкова сметка за парични дарения:

Български Червен кръст
Уникредит Булбанк
BG64UNCR76301078660913
UNCRBGSF

Ако имате желание да се включите, прожекциите са в събота, 11.02, от 15:30 в Евро Синема и в неделя, 12.02, от 19:00 в Дом на киното.

Ключови думи:А+ Cinema
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
Къде ще ходите на море тази година?