.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Безплатна 1-годишна читателска карта подарява Националната библиотека

Евгений Милов | преди 1 година
Националната библиотека Св. св. Кирил и Методий
Вижте как да я получите

Ръководството на Националната библиотека "Св. св. Кирил и Методий" тази година е решила да направи специален жест по повод Рождество Христово към почитателите на книгите и знанието.

Всеки желаещ може да получи безплатна 1-годишна читателска карта, информира сайтът на Националната библиотека, разположена на столичния бул. "Васил Левски" 88. 

Напълно достатъчно, за да получите безплатна читателска карта, е да сте навършили 14 години, да посетите сградата на Националната библиотека и да представите личната си карта на гише "Регистрация" от 8:30 до 19 ч. между 11 и 22 декември, от 8:30 до 17 ч. на 28 декември и от 8:30 до 15 ч. на 29 декември.

Читателската карта осигурява възможност за ползване на място на уникалните колекции на Националната библиотека "Св. св. Кирил и Методий" и достъп до редица мултидисциплинарни и специализирани електронни бази данни с библиографска и пълнотекстова информация - вижте повече информация в nationallibrary.bg.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?