През последните години стана практика много популярни филми и сериали от миналото да се съживяват под някаква форма. Причината за това е войната за потребители между големите стрийминг платформи. Най-новото подобно предложение е третата част (горе-долу) на филма „Бащата на булката“.

Стрийминг компанията Нетфликс съобщи това с много оригинален трейлър, в който виждаме десктопа на главния персонаж Джордж Банкс (в ролята е Стив Мартин), който първо получава имейл от дъщеря си Ани (Кимбърли Уилямс-Пейсли) с дигитализирани снимки от сватбата ѝ (реално кадри от първия филм), а след това отваря имейл от сина си Мати (Кийрън Кълкин), който му напомня, че ще правят семейна онлайн среща и го уверява, че няма да им струва нищо.

Изглежда събирането им ще бъде изцяло виртуално, а почитателите на поредицата могат да го гледат безплатно на страницата на Нетфликс в Youtube. Стриймването на видеото ще започне след няколко часа:

Феновете на „Бащата на булката“ ще останат доволни, защото сценарист на видеосрещата ще е Нанси Майърс, която стои зад сценария на филма от 1991 г. и продължението от 1995 г. За събирането, 30 години по-късно, ще видим всички по-главни персонажи, в ролите на които са Стив Мартин, Даян Кийтън, Кимбърли Уилямс-Пейсли и Кийрън Кълкин.