.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Бърнинг Мен e най-откаченото място на света, a тези снимки го доказват

Евгений Милов | преди 1 година
Бърнинг Мен
Снимка: Instagram
Една снимка струва повече от хиляда думи - и ние много добре знаем това

Съществува ли по-откачен фестивал на света от Бърнинг Мен? Едва ли. Всяка година Горящият мъж пали въображението на хиляди номади от цял свят, които превземат пустинята на Блек Рок, Невада, за да я превърнат в цъфтяща градина от изкуство - точно както растенията рядко цъфтят след дъжд.

Бърнинг Мен е наистина радикално изглеждащ фестивал, който не може да остави никого равнодушен. Да попаднете от скучното ежедневие сред имагинариума на фестивала е доста скъпо начинание, но благодарение на социалните мрежи ставаме свидетели на невиждани кадри от атмосферата му. Нещата от година на година стават все по-интензивни, а инсталациите все по-изумителни.

Една снимка струва повече от хиляда думи - и ние много добре знаем това. Затова сме ви приготвили селекция от 20 кадри в Инстаграм, който ще ви вкарат директно в духа на Бърнинг Мен.

 

 

 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?