Българската инди рок банда Jeremy? бе избрана от QUEEN + Адам Ламбърт като подгряваща банда на предстоящия им концерт у нас на 23 юни, на стадион "Георги Аспарухов", който ще се състои в рамките на фестивала "Арена Музика".

Организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис допълниха още, че това няма да е единственото участие на Jeremy? на една сцена с легендарната група. Момчетата ще бъдат неотлъчно с великаните от QUEEN и на техни участия в Полша и Румъния.

Това е събитие от феноменален мащаб за българската рок музика. За първи път родна група получава картбланш за световна кариера. Безспорно, фактът, че родните музиканти от Jeremy? спечелиха сърцата на екипа на QUEEN и лично на легендите Брайън Мей и Роджър Тейлър, им дава изключителния шанс да бъдат забелязани от всички световни медии и водещи музикални продуценти.

Групата Jeremy? – в състав Ерсин Мустафов (вокали, бас), Ташо Колев (китара), Росен Ватев (барабани) и Емилиян Бонев (бас), създава музика от 2013 година. Четиримата музиканти започват своя път от Каварна – техния роден град. Скоро, след като излизат от рамките на малкия град, те се утвърждават като едни от най-популярните и обичани инди рок групи у нас.
Сингълът им "Fake Fruits" грабва сърцата на родните меломани и заема челни позиции в музикалните класации. Парчето набира огромна популярност, след като клипът му е излъчен в ефира на MTV.

Към днешна дата Jeremy? успешно превземат европейските сцени, впечатлявайки публиката с неподражаемите си и неподправени стил и звучене.

Jeremy? могат да се похвалят и с участия в редица фестивали. През 2015 г. музикантите получават покана да участват в престижния "The Great Escape" в Брайтън, Великобритания. Групата се включва и в "Rock For People" в Чехия. През същата година Jeremy? предприемат мини турне в Европа със спирки в Прага, Берлин, Лондон, Базилдън, Ливърпул, Ейлсбъри и Дъблин, които им донасят забележителен успех. В момента музикантите работят усилено по нов сингъл и дебютен албум.
Билетите за фестивала "Арена музика", част от който е предстоящото събитие, са на цени от 70 до 140 лв. Те могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн.

Останалите български и чуждестранни артисти, които ще вземат участие в "Арена Музика" ще бъдат обявени допълнително.