.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

А защо да не живеем заедно?

LadyZone.bg | преди 6 години
А защо да не живеем заедно
От 14 декември - филм от Стефан Роблен, посветен на остаряването и придружаващите го противоречия. Участват Джералдин Чаплин, Джейн Фонда, Пиер Ришар, Даниел Брюл

Френският режисьор Стефан Роблен успява да обедини престижен актьорски състав около един интригуващ сюжет: остаряването и придружаващите го противоречия. Филмът е едновременно сериозна и забавна комедия, чиято подготовка отнема доста време, но снимките достигат до щастлива развръзка.

В него се срещаме с петима близки приятели, пет различни характера: Клод, който винаги е обичал жените, неочакваната двойка Ани и Жан – политически активист и буржоазна традиционалистка, и Жана и Албер – тя феминистка, той политически бонвиван. Петима дългогодишни приятели, пет различни проблема, породени от остаряването.

А защо да не живеем заедно


Сърцето на Клод сега е по-слабо, отколкото неговата пламтяща страст. На Жан вече не е разрешено да се занимава с хуманитарна дейност – заради възрастта му е твърде рисков за застрахователната компания! Ани иска да спечели отново вниманието на своите внуци със скъп басейн. Жана крие сериозна болест.

Албер не забелязва, че паметта му прави номера. Решението е обща къща. Петимата решават да се преместят да живеят заедно, защото синът на Клод вече е избрал стая за баща си в старчески дом, дъщерята на Албер е дала кучето му в приют, без да го пита,
а никой от петимата приятели все още не желае да се откаже от независимостта – все още не. За да направят общия си живот малко по-лесен, Жана наема младия студент Дирк, който се премества с тях в дома на Ани и Жан.

Разпространява Арт Фест, в Дома на киното и Евросинема - от 14 декември.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?