.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5-те любими книги на Бил Гейтс от 2017

Евгений Милов | преди 32 седмици
gatesnotes.com
Бил Гейтс Снимка: gatesnotes.com
Един от най-богатите хора в света не спира да чете

Един от най-богатите и най-заетите хора в света - милиардерът Бил Гейтс - не спира да намира и отделя време за страстта си към хубавите книги.

17 книги, които всеки трябва да прочете според Бил ГейтсОсвен като най-богатия човек в света и голям хуманист, Бил Гейст се слави и като страстен читател

 "Четенето на книги е любимият ми начин да задоволявам любопитството си. Макар че имам късмета да се срещам с много интересни хора и да посещавам вълнуващи места покрай работата си, все още мисля, че книгите са най-добрият начин да изследвате нови теми, които ви интересуват", заявява Бил Гейтс в блога си. А това са любимите му книги от годината:

1. "Най-доброто, което можем да дадем" от Ти Би / Thi Bui - The Best We Could Do 

2. "Отнети: бедност и печалба в американския град" от Матю Дезмънд / Matthew Desmond - Evicted: Poverty and Profit in the American City

3. "Вярвайте ми: Спомен за любов, смърт и джаз пиленца" от Еди Иззард / Eddie Izzard - Believe Me: A Memoir of Love, Death, and Jazz Chickens

4. "Симпатизантът" от Вийт Тан Нгуиен / Viet Thanh Nguyen - The Sympathizer

5. "Енергия и цивилизация: Историята" от Вацлав Смил / Vaclav Smil - Energy and Civilization: A History

Вижте повече за любимите книги на Бил Гейтс от 2017-а в следващото видео, както и кратки анотации на книгите от основателя на "Майкрософт" в gatesnotes.com:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?