Нарежете сирена, измийте гроздето, сипете вино в чашите, прегърнете любимия и натиснете Play. С тези филми ви гарантираме една наистина емоционална вечер.

"Когато Хари срещна Сали", 1989

Абсолютната класика, издържала проверката на времето. Забавна история за най-добри приятели, преживели заедно много любовни драми. Цели 12 години те не се решават да дадат шанс на по-интимни чувства помежду си. Но нямаше да е един от фаворитите ни, ако нещо не се беше случило, нали? 

"Невероятната съдба на Амели Пулен", 2001

Ако сте романтична двойка, не пропускайте този филм. Защото той ще ви очарова не само с лекото, ненатрапчиво, чаровно изпълнение на Одре Тоту, но и с прекрасната атмосфера на Париж - градът на любовта. 

"Гордост и предразсъдъци", 2005

Един от най-красивите романи за любовта получава своята също така красива екранизация. Историята на Елизабет и Дарси трябва да се гледа не само веднъж, а отново и отново. за да си напомняме за стойностните неща в живота и силните емоции.  

"Сабрина", 1954

Тази черно-бяла класика е един от най-добрите филми в жанра - фантастични костюми, прелестна музика и проблемите на любовта, които докосват всяко сърце. Ролята на Сабрина се изпълнява от Одри Хепберн - гаранция за стойностно кино. Добавяме още Хъмфри Богарт и Уиляма Холдън, за да направят филма наистина невероятно изживяване. 

"Булки", 2004
Филмът ще ви отведе на красивия от остров Самотраки, към Истанбул, Русия и САЩ през 1922. В това време е бумът на едно странно явление  - булки по пощата. Имигрантите искат да имат съпруги от родните си места, а за жените това е шанс да се спасят от бедността. Докато пътуват с кораб към бъдещите си съпрузи, се случват не една и две големи любови. Филмът е от онези, които ще ви разплачат. Затова - вземете си кърпички.