Тази седмица ви препоръчваме един забавен екшън с Камерън Диас, фантастика с Никълъс Кейдж и трилър с Колин Фаръл и Кийра Найтли.

И преди да смръщите вежди, защото тези жанрове не ви допадат много-много, ще ви кажем кой е първият ни избор:

"Булевард Лондон" няма много общо с прословутата родна комедия "Мисия Лондон", защото е чистокръвен британски трилър с участието на Колин Фаръл и Кийра Найтли.

Накратко: историята е за много красив (лично според нас) бивш затворник (в ролята – Колин Фарел), който се зарича никога повече да не влезе в затвора. Затова си намира работа, благодарение на която се среща със самотната и не по-малко привлекателна актриса (в ролята - Кийра Найтли). Между тях пламва любов, но за да могат да я осъществят, героят на Фарел трябва да скъса с миналото си, което обаче го е взело на мушка и е готово във всеки един момент да прекрати романса и плановете му да се откаже от мафията.

Много остроумен и забавен в типичен британски стил, филмът ще ви държи под напрежение от началото до края.

Обърнете внимание и на саундтрака, защото е доста приятен.

Ако пък сте почитатели на смешно нелепите ситуации, на екшъна и на сладникавите красавици, тогава последният филм с участието на Камерън Диас е точно за вас.

„Зеленият стършел” е с участието и на Сет Роуган и разказва за това какво се случва, когато си милионер, плейбой и известна медийна личност, и неочаквано наследиш много успешен ежедневник от починалия си баща-магнат.

Тази приумица на съдбата среща младежа с Кейто – японец с изключителни бойни умения. Така двамата решават да бранят града от престъпници.

Може ли един бохем да се превърне в супер герой или най-многото, на което може да се надява, е да не провали бащиния бизнес?

Третото ни предложение е една дългоочаквана фантастика на име „Сезонът на вещиците” с участието на Никълъс Кейдж.

През 14 век чумата опусташава Европа и едно момиче е заподозряно във вещерство, което е причинител на пандемията. Рицарят Леви трябва да я откара до съда. Той обаче започва да вярва, че тя е погрешно обвинена и решава (заедно с група последователи) да отидат до свещено място, където да докажат невинността й.
Оказва се, че по пътя си трябва да се справят с много по-тъмни сили от тези на „правната” система.

Гледайте в кината на премиера днес или в следващите дни. Цени на билетите: 9-15 лв.