.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

250 творби на разбираем език представя "Книгата за литературата"

Евгений Милов | преди 48 седмици
Книгата за литературата
Снимка: Книгомания
Енциклопедията обяснява просто големите идеи в литературата

Какво символизира белият кит в романа "Моби Дик"? Какво представлява художественият похват "поток на съзнанието"? И какво е общото между романите "Лолита" и "Портокал с часовников механизъм"? Открийте отговорите в "Книгата за литературата", която разглежда важни литературни течения, теми и стилове с помощта на повече от 250 художествени творби.

Книгата за литературата
Снимка: Книгомания

"Книгата за литературата" е написана на разбираем език, преминава гладко през литературната терминология и изобилства от остроумни илюстрации и нагледни графики, което я превръща в идеалното помагало за изучаване на световната литература - като се започне от древните епически поеми като "Илиада" и "Махабхарата", и се стигне до съвременни творби на автори като Салман Рушди и Маргарет Атууд.

Независимо дали сте ученици или страстни любител на литературата (като нас!), в тази книга ще откриете множество вдъхновяващи творби, които да прочетете.

Книгата за литературата
Снимка: Книгомания

"Книгата за литературата" е новото попълнение в поредицата "Големите идеи, обяснени просто" (Книгата за психологията, Книгата за философията, Книгата за политиката, Книгата за социологията, Книгата за историята и Книгата за религиите) на издателство "Книгомания". 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?