.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

25 илюстрации за блаженството на усамотението

Евгений Милов | преди 1 година
Instagram/Aeppol
Снимка: Instagram/Aeppol
Щастието да се свържеш отново с природата

Понякога често в желанието си да бъдем харесани и приемани от всички, забравяме за блаженството на усамотението. Ето откъде корейската художничка Aeppol черпи вдъхновение за серията си от илюстрации, в които разкрива красиви и спокойни моменти на щастието просто да останеш насаме със себе си. 

Героинята в историите й пресъздава една мечта, която има всеки един от нас, но малко е позабравил в динамичния живот на съвремието - удоволствието да се откъснеш от всичко, за да се свържеш отново с природата.

Истинско интровертно бяство от лудешкия живот в забързания град, където всичко трябва да става бързо и по-бързо, заради което в повечето случаи изпускаме есенцията на моментите. Ето защо времето сред природата може да бъде безценно, което виждаме като основна тема в изкуството на корейката.

Представете си нещо като приключенията на Алиса в Страната на чудесата, но без другите откачени герои на Луис Карол - не толкова сюрреалистично, колкото хармонично. Всъщност, вижте сами как изглеждат магичните илюстрации на Aeppol от следващите кадри в Инстаграм:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?